Onze Oplossingen

Wat jouw uitdaging ook is, je kunt onze producten gebruiken voor een hele reeks praktische oplossingen. Onze innovatieve methode is ontworpen om interventies te ondersteunen, variërend van korte presentaties, trainingscursussen, inspirerende coachingsessies, teambuilding, onboarding, werving en selectie, verkoopontwikkeling, authentiek leiderschap, organisatieontwikkeling en nog veel meer.
two women comparing splashes using the lumina splash app

Waarom Lumina Learning?

Klanten kiezen voor onze bekroonde beoordelingen omdat ze veelzijdig, gevalideerd en nauwkeurig zijn. In drukke organisaties waarderen klanten hoe we serieuze kennis gemakkelijk, leuk en direct toepasbaar maken - en leren, behendigheid en situationeel bewustzijn bevorderen.


Kom meer te weten
Solutions for individuals

Lumina Learning onthult individuele mogelijkheden en inspireert persoonlijke en professionele groei. Cliënten krijgen een dieper zelfbewustzijn en de vaardigheden invloed uit te oefenen op emotionele intelligentie en te communiceren met impact.

Lees meer

Zelfbewustzijn

Persoonlijke uitmuntendheid

Sociale intelligentie

Het leiden van verandering

Kritische denkvaardigheden

Coaching

Welzijn

Effectieve communicatie

Leiderschapsontwikkeling

Werving

Aanpassingsvermogen

Solutions for teams

Naarmate virtuele teams, projectgroepen en externe rapportage toenemen, moeten mensen relaties beter en sneller opbouwen. Onze teamoplossingen creëren een krachtig begrip van de persoonlijkheden binnen een team en de cultuur waarin een team zit, als katalysator om een ​​grotere teameffectiviteit mogelijk te maken.

Lees meer

Groepsdynamiek

Samenwerking

High Performance

Ondersteunende cultuur

Uitwisseling van ideeën

Omhalen van muren

Waarden en visie

Strategie

Verkoop

Klantenservice

Resultaat van de relatie

Solutions for organizations

Verhoogde effectiviteit van organisaties wordt geleverd door onze inspirerende practitioners die onze innovatieve producten ontwerpen in op maat gesneden oplossingen die aantoonbare voordelen bieden.

Lees meer

Werving

Learning & Development

Talent Management

Cultuur

Raad van Bestuur Dynamiek

Verandermanagement

Betrokkenheid

Relaties met Stakeholders

Fusies en overnames

Onboarding

Onze producten

Lumina Spark

Lumina Spark onthult je totale persoonlijkheid en biedt een unieke profielschets van wie je werkelijk bent. Verhoog het zelfbewustzijn, onthul het verborgen potentieel en werk beter onder druk. Ontdek praktische acties voor verbeterde communicatie, teamwerk en leiderschap. Vind je innerlijke spark. Vergroot jouw potentieel.

Lees meer

Lumina Leader

Leid de weg, op jouw eigen manier. Lumina Leader geeft executives een goed begrip van hun natuurlijke leiderschapsstijl. Het laat hen zien hoe ze met vertrouwen en authenticiteit kunnen leiden, terwijl ze leren hoe ze hun leiderschapsstijl kunnen aanpassen aan de behoeften van hun mensen en hun organisatie.

Lees meer

Lumina Team

Werk beter samen. Klanten beschouwen de Lumina Team ervaring als een echt 'Aha!-Moment'. Eenvoudig te begrijpen taal en indrukwekkende visuele effecten benadrukken onmiddellijk de eigenschappen en het gedrag binnen een team. Het resultaat is gemotiveerde mensen die werken in goed presterende teams die betere resultaten behalen.

Lees meer

Lumina Emotion

Het vermogen om onze reactie op een situatie te kiezen is krachtig - Lumina Emotion geeft mensen die mogelijkheid. Verbeterde emotionele intelligentie, aanpassingsvermogen en veerkracht zijn slechts enkele van de voordelen die organisaties ervaren.

Lees meer

Lumina Select

Vind de juiste mensen, stel de juiste vragen, onthul verborgen potentieel en vermijd kostbare wervingsfouten. Lumina Select is de op maat gemaakte wervingstool waarmee je de juiste mensen aan de juiste banen kunt koppelen.

Lees meer

Lumina Sales

Lumina Sales stelt je wetenschappelijk in staat om jouw mensen te ontwikkelen en jouw omzet te laten groeien. Krijg meer inzicht door te delen hoe gedragskenmerken en persoonlijkheid zich tonen in een verkoopsituatie. Het verandert de focus van rendement op investering naar rendement op relatie.

Lees meer

Zie ons wereldwijde netwerk

Lumina Learning is een wereldwijd netwerk van professionals en practitioners die actief zijn in meer dan 40 landen over de hele wereld.
Case Studies - 23/06/2020
Wereldhave – Blauw met een rode stip….

WERELDHAVE GROEIT TEGEN DE STROOM IN   “Uiteindelijk is er maar één manier om een ambitieuze doelstelling te realiseren. Dat is alle mensen in het team zover krijgen dat ze rennen en vliegen en alleen de juiste dingen doen. Daarom selecteer ik aan de voorkant vooral op persoonlijkheid. Om zeker te zijn dat de nieuwe

Case Studies - 23/06/2020
De Haagse Hogeschool -Module ‘BV Ik i.o.’ – mr. Wil Pruijssers

“Dit kan niet waar zijn, maar het klopt precies”   ‘GOTE STAP IN ZELFBEWUSTZIJN EN BEWUST- WORDING’   De Haagse Hogeschool verwelkomt dagelijks rond de twintigduizend studenten. In het hart van de hofstad volgt een nieuwe generatie bestuurders een brede waaier aan studierichtingen. Bij de opleiding Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) staat sinds september

Case Studies - 23/06/2020
FrieslandCampina – Samenwerking, gedrag en feedback voor een betere teamprestatie

“HET BESTE UIT ELKAAR NAAR BOVEN HALEN”   De Koninklijke FrieslandCampina NV doet het dagelijks: in meer dan honderd landen miljoenen consumenten voorzien van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen. “De medewerkers die hieraan bijdragen weten precies wat we daarvoor moeten doen, maar minder over hoe we dat precies moeten doen.” Martijn Stork is bij de zuivelreus

Case Studies - 23/06/2020
Fokker – Samen, in goede harmonie, productief zijn

‘MENSEN EN GEDRAG, DAAR GAAT HET OM’   Fokker Aerostructures speelt vanuit Papendrecht en Hoogeveen nog steeds een rol van betekenis in de luchtvaartindustrie. De high-tech onderneming ontwerpt en produceert vliegtuigonderdelen voor hoogvliegers als Airbus, Boeing en de JSF. Bijna vijfduizend medewerkers acteren continu onder hoogspanning om aan de extreme kwaliteits- en veiligheidseisen te voldoen.

Case Studies - 23/06/2020
St Elizabeth – TweeSteden Ziekenhuis – Samenwerken is de core business van intensive care

Over de intentie bestaat geen enkele twijfel. In een ziekenhuis zijn de intensivisten (medisch specialisme Intensive Care) verantwoordelijk voor het verplegen en bewaken van ernstig zieke patiënten. De opnames zijn voor een deel gepland, voor een deel spoed. Goede samenwerking is van essentieel belang: ten eerste omdat de zorg 24/7 doorgaat. Ten tweede omdat naast

Case Studies - 23/06/2020
Breda University of Applied Sciences – Fundament onder samenwerking studenten Breda University of Applied Sciences

‘NA DE ERVARING VOLGT DE OPENBARING’   Om het succes van een onderwijsinstelling in kaart te brengen, zijn twee indicatoren voldoende. Eerst het uitvalpercentage en daarna de aansluiting op de arbeidsmarkt. Met andere woorden: hoeveel studenten haken tussentijds af en hoe groot is de kans op een baan voor gediplomeerden. Breda University of Applied Sciences

Case Studies - 23/06/2020
Avans – De hard en soft skills van Avans Hogeschool Breda

Van student tot volwaardig beroepsbeoefenaar Alle hbo-instellingen staan voor dezelfde opgave: hoe ontwikkelt een student zich tot volwaardig beroepsbeoefenaar die klaar is voor de arbeidsmarkt. Een gelijkluidend antwoord is nog niet gevonden. De Academie voor Algemeen en Financieel Management (AAFM) van Avans Hogeschool in Breda, ziet vooral heil in zelfreflectie. “Door studenten meer houvast en

Case Studies - 23/06/2020
Amphia Ziekenhuis – Voorkomen is beter dan genezen

Het klinkt alleszins redelijk uit de mond van een medisch specialist: “voorkomen is beter dan genezen.” Dat is dan ook precies wat Remco Djamin voor ogen staat. De longarts is voorzitter van het bestuur van het coöperatieve Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia. De oprichting van dit extra bestuursorgaan in april 2015, moet de organisatiegraad, doelmatigheid en