Onze Belofte

We bouwen meer dan alleen psychometrische hulpmiddelen. We bouwen een gemeenschap van gelijkgestemde deskundigen die van mening zijn dat psychometrische instrumenten de complexiteit van de persoonlijkheden van mensen moeten weergeven. Mensen als “human beings” beschouwen, niet als “human doings”. Als je met ons werkt, helpt ons vriendelijke en proactieve team je vanaf het allereerste begin!
lumina learning office wall logo

We zijn gepassioneerd, we zijn vastberaden en we geloven in het helpen van mensen elkaar te waarderen. Wij staan voor integriteit, moed, nieuwsgierigheid, menselijkheid en het gezamenlijk behalen van successen.

Wanneer je met ons samenwerkt, beloven we om:

1
Te luisteren naar en het respecteren van jouw waarden, uitdagingen en je unieke persoonlijkheid
2
Ieders vermogen om te innoveren en anders te denken te stimuleren
3
Individuen en organisaties te voorzien van een routekaart voor inclusiviteit, diversiteit en vertrouwen.
4
Je te helpen betere beslissingen te nemen voor jezelf, jouw collega's en jouw organisatie.
5
Je te begeleiden vanaf uw eerste informatieaanvraag tot en met de eindevaluatie, ondersteund door de beste klantenservice.
6
Een maatwerkoplossing voor uw specifieke behoeften en doelstellingen te creëren.

Voordelen van Lumina Learning

Lumina Learning it's personal

Het is persoonlijk

Al onze wetenschappelijk gevalideerde psychometrische instrumenten en middelen zijn sterk geïndividualiseerd, dus iedereen in onze programma's krijgt een zinvolle, persoonlijke ervaring.

Lumina Learning it's customisable

Het is maatwerk

We hebben een uitstekende reeks kant-en-klare producten, met een aanzienlijke expertise in het aanpassen ervan aan jouw specifieke behoeften.

Lumina Learning it sticks

Het blijft hangen

We gebruiken kleurrijke en praktische beelden die mensen gemakkelijk onthouden en toepassen in elk onderdeel van hun leven, zelfs jaren na een Lumina Learning ervaring.

Lumina Learning it works

Het werkt

Onze aanpak is flexibel, meetbaar en resultaatgericht. We zorgen ervoor dat deelnemers zelf verantwoordelijkheid nemen hun doelen te bereiken en ervoor zorgen dat onze klanten de best mogelijke resultaten behalen.

pfizer logo
Het Spark programma was leuk, gemakkelijk te leren, maar vooral ongelooflijk praktisch en nuttig - er waren zoveel geweldige tools ter beschikking, die ik nu al heb toegepast!

Pfizer

Zie ons wereldwijde netwerk

Lumina Learning is een wereldwijd netwerk van professionals en practitioners die actief zijn in meer dan 40 landen over de hele wereld.