Word een practitioner

Word lid van ons bloeiende wereldwijde netwerk! Word een expert in onze volgende generatie psychometrische instrumenten.
Volg een Lumina Learning kwalificatieprogramma, word een gecertificeerde Lumina Practitioner en lever je eigen Lumina Learning oplossingen.

Why choose a Virtual Qualification?

Virtuele gemengde kwalificatiedata

 

Beschikbaar in verschillende tijdzones om aan uw behoeften te voldoen, waar u ook woont.

 

Zie komende kwalificaties

 

Redenen om virtueel te gaan

Wanneer u ervoor kiest om virtueel te gaan, ontsluit u vele voordelen:

 

  • Leer virtuele oplossingen te leveren met vaardigheid, vertrouwen en competentie – zodat u sneller meer mensen kunt bereiken op een praktische en duurzame manier.
  • Reageer op de veranderende behoeften van uw klanten met een op maat gemaakte oplossing uit het Lumina Ecosysteem
  • Leer hoe u uw huidige selectie- en ontwikkelingsoplossingen kunt virtualiseren – op maat gemaakt voor organisaties die zichzelf virtueel transformeren
  • Ervaar hoe een goed ontworpen blended programma het leren en het behoud van personeel kan verbeteren
  • Breng medewerkers van verschillende kantoren en regio’s samen door middel van een gedeelde ervaring
  • Geen reiskosten, een kleinere ecologische voetafdruk en een tijdsefficiëntere ervaring.

Wij zijn zelf een virtuele organisatie met kantoren op alle continenten van de wereld, dus de mogelijkheid om belangrijke medewerkers flexibel in te plannen op een van de wekelijkse kwalificaties, zonder al het normale gedoe en de kosten van reizen is een uitkomst.

Bert Utterlinden

CEO Excis, London - Dubai - Shanghai - Mexico

Ik moet toegeven dat ik sceptisch ben over virtuele levering van wat ik altijd heb gezien als inhoud die face-to-face zo goed werkt. Maar de virtuele levering is gewoon absoluut verbluffend en leverde mij een onverwacht voordeel op in de extra reflectie die mogelijk is met behulp van de leuke apps op het leerplatform.

Andrew Jones

Independent Consultant, Stonehenge, UK

Nu ik net mijn virtuele Lumina Spark kwalificatie heb afgerond, heb ik in al mijn jaren nog nooit zoveel geleerd in zo'n korte tijd. Lumina heeft er alles aan gedaan om virtueel leren persoonlijk, boeiend en echt interactief te maken.

Pri Notowidigdo

Commissioner, CIMB Niaga Bank, Indonesia

Voor wie is het?

De producten van Lumina Learning spreken iedereen aan. Mensen die ervoor gekozen hebben zich te laten kwalificeren als Lumina Practitioners, zijn: HR-professionals, Recruitment Specialisten, L & D-facilitators, consultants voor organisatieontwikkeling, trainers, coaches, psychologen en nog veel meer.
Organisaties die onze producten gebruiken, zijn: nationale en multinationale ondernemingen, adviesbureau's en professionele dienstverlenende bedrijven, nationale en lokale overheden, wetshandhavings- en nooddiensten, gezondheids- en academische instellingen, non-profitorganisaties en liefdadigheidsinstellingen, Olympische en nationale sportteams en een veelheid aan diverse Universitaire-, HBO- en MBO instellingen.

Waar moet ik beginnen?

Vaak begint de reis met de kwalificatie in Lumina Spark. Lumina Spark is de basis waarop je bouwt als je je verder kwalificeert in andere gereedschappen. Toch hebben sommigen ook veel succes geboekt door direct in een van onze andere tools te springen. Neem contact met ons op voor uw individuele trainingsadvies.

Kwalificatieprogramma Lumina Learning Practitioner

We hebben twee soorten practitioners in ons bedrijfsmodel, afhankelijk van jouw behoeften.

Client Practitioner
Voor degenen die oplossingen bieden binnen hun eigen organisatie. Het is mogelijk om dit wereldwijd te doen, en we zullen je ondersteunen in het creëren van innovatieve Lumina Learning oplossingen passend binnen jouw organisatie.
Business Practitioner
Voor adviesbureaus en individuen die oplossingen bieden voor andere organisaties.
We beperken je niet per regio of organisatie. Je zult gekwalificeerd worden om Lumina Learning oplossingen te bieden aan elk type organisatie in elk land.

Lumina Learning Kwalificaties

Onze kwalificaties zijn ontworpen als zeer interactieve cursussen om je de kennis en vaardigheden te geven die je nodig hebt om vanaf de eerste dag succesvol te zijn. Ze omvatten een persoonlijke en virtuele training die Lumina Practitioners voorbereidt en kwalificeert om onze programma’s te leveren. Als deelnemer leer en ervaar je best practices in groepsfacilitatie en assesment met Lumina Learning producten.
Je vertrekt met de kennis, ervaring en ondersteuning die nodig zijn om inspirerende interventies en nuttige assesments te leveren. Als je eenmaal bent gekwalificeerd als Lumina Practitioner, word je lid van een netwerk van practitioners, gerund door een Lumina Learning Partner of Strategic Alliance, die je de ondersteuning en begeleiding zal bieden om met succes alles te implementeren wat je hebt geleerd.

Wat je krijgt:

1
Een inspirerende, interactieve leerervaring plus vervolgactiviteiten om je op weg te helpen
2
Een belangrijke persoonlijke en professionele ontwikkelingservaring in een veilige omgeving
3
Volledige uitleg van de wetenschappelijke en ontwerpprincipes achter de producten van Lumina Learning
4
Ervaring met het leveren van het product
5
Een persoonlijk actieplan en gratis profielschetsen
6
Gratis begeleidingsgidsen, hulpmiddelen en materialen
7
Je logt in op het Lumina Learning platform om je eigen projecten te maken, aan te passen en te beheren
8
Voortdurende ondersteuning, inclusief webinars, zakelijke ondersteuning en systeemupdates

Zie ons wereldwijde netwerk

Lumina Learning is een wereldwijd netwerk van professionals en practitioners die actief zijn in meer dan 40 landen over de hele wereld.
pwc logo
Mijn favoriete ding in werken met Lumina Learning is dat het erg positief is, gebaseerd op sterke punten. Het is heel inclusief. Ik heb in het verleden tools gebruikt zoals MBTI en Insights, en wat ik altijd heb gevonden, is dat wanneer je het uitlegt, mensen zich op een bepaald moment op het negatieve zullen concentreren. Er is geen negatief, denk ik, met Lumina Learning. Het gaat allemaal om wat je sterke punten zijn en hoe je die sterke punten kunt ontwikkelen en hoe je je verschillende gedragingen kunt versterken en kunt onderdrukken. Bovendien was het werken met het team van Lumina Learning een heel positieve ervaring omdat je weet dat je daar altijd ondersteuning krijgt.

Nichola McCaig

Role Development Lead, PwC Augment and Operate